onsdag 2. mars 2011

Tåke i vinterland

Nå er siste helgen denne "vinteren" over. I stedet for å dra i Kollen for å se på noen gå på ski, tok jeg ei helg på Beitostølen for å gå på ski selv. Været var litt spesielt, tåke og litt snø som dalte ned fra oven av og til. Landskapet ble spesielt i den dårlige sikten, alt var hvitt omtrent uten konturer. Puttet derfor kameraet i sekken for å se om det ble noen artige vintermotiver.



Jeg har ikke forsøkt meg så mye på landskapsfotografering, men synes det ble litt artig når man fikk frem ett element uten noe annet rundt omkring, muligens en antydning til noe. Det mangler i hvertfall ei rype eller en harepus, men den slags treffer man sjeldent på i løypenettet rundt Beitostølen.

Dere får vurdere resultatet og gi gjerne noen tilbakemeldinger uansett mening!









6 kommentarer:

  1. Definitivt ikke dumt det der! Liker godt det første og nummer 3. Flott når man kan isolere et motiv, enkelt og flott. Slikt noe kan man henge på veggen!

    SvarSlett
  2. Hei!

    Fine vinterbilder dette. Jeg synes særlig det siste utmerker seg. Det falt veldig i smak!

    -ab-

    SvarSlett
  3. Hej Kåre!
    Mycket vackra vinterbilder detta !!

    SvarSlett
  4. Hei,

    Takk for posetive tilbakemeldinger. Tydlig at det ikke bare er jeg som liker slike enkle og rene bilder.

    Kåre

    SvarSlett
  5. Hei Kåre, Flotte vinterlandskap dette, jeg faller spesielt for nummer tre bakenfra. Trærne danner en sånn fin bue selv om de er veldig duse. Mye vakkert kommer frem selv i et tåkete vinterlandskap.

    SvarSlett
  6. Spennende motiver, dette har du dreisen på! Holder en knapp på det siste bildet :-)

    SvarSlett