tirsdag 13. november 2012

Foringsplass på fjellet.Etter snart fire uker uten noen særlig mulighet til å bevege utendørs var det godt bare å komme ut i frisk luft. Noen timer i nærheten av fuglemateren på hytta til bror min gjør underverker, på tross av at det var både surt og kaldt.
I tillegg til litt solsikkefrø kastet jeg ut både brød og nøtter. Resultatet uteble ikke.  Lavskrika var raskt nede for å hente godbitene, mens nøtteskrika ikke lot seg lokke ned så lenge jeg var i nærheten. Etter hvert kom også både ekorn og dompap nærme nok til at bildene ble brukbare med en 300 mm. Ikke de store bildene eller fortelling denne gang, men det var tross alt trivelig bare å sitte og se på det som skjer! Det er nok ikke bare for meg, men de fleste av oss setter sannsynligvis ikke nok pris på de turene vi har gjennomført eller skal ut på før man sitter inne uten å kunne dra på dem.

4 kommentarer:

 1. Det ser ut som du kommer deg Kåre!

  SvarSlett
  Svar
  1. Sakte men sikkert. Blir ikke kvitt gipsen før nærmere Jul og slutt kontroll slutten av januar. Blir ikke lange skisesongen av dette. Blir tøft å holde seg i skinnet. :-)

   Slett
 2. fine bilder, liker spesielt godt det siste

  SvarSlett
 3. early snow ... great serie :)

  SvarSlett