onsdag 24. mars 2010

Havørn i revirkamp.

Det så ut til at Google hadde fjernet viruset fra bloggen min, så jeg lurer på om jeg skal fortsette på den gamle eller kjøre videre på denne. Legger ut innlegget begge steder.


I løpet av fotoworkshoppen med Ole Jørgen Liodden var det lagt inn en dag på sjøen med stupende havørn, dvs sessongåpning for Ole Martin, en dag i kongeørnskjulet og en dag i hønsehaukskjulet.

Min dag på sjøen opprant med strålende vær, sol fra klar himmel. På veien ut så vi mange ørn, men de var ennå ikke opplært til å ta fisk, så det var bare å kjøre forbi. Siden våren nærmer seg med stormskritt begynner revirmarkeringen. Gamleørna passer på at ingen av de unge forsøker å etablere seg innenfor reviret. Vi fikk se to ørner på vei mot hverandre og jeg tok opp kameraet med 300 mm og tenkte at jeg får se hva det går an å få ut av dette. Jeg viste at det måtte bli ganske kraftig beskjæring av bildene. Synes serien ble ganske dramatisk, så jeg tenke det er artig å dele den opplevelsen med andre. Ytterligere kommentarer er vel ikke nødvendig fra min side.


Får se etter hvert hvordan det går med viruset.

Flere bilder følger fra siste uke om kort tid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar