torsdag 14. april 2011

Ekkerøya

På veien til og fra Hornøya var Duy og jeg innom Ekkerøya og Vadsø for å se om vi kunne få noen bilder av praktærfugl og stellerand. Det fikk vi ikke, men det var masse av fjæreplytt som gikk i fjæra. Den fulgte vannkanten, opp og ned i fjæra med floa. Noen ganger traff vi på enkeltfugler som var fotogene, mens andre ganger da det var mange sammen var det ikke så lett å komme nært innpå.
Jeg vil ha bildene fra lav vinkel så det blir ofte å ligge på magen og vri hodet i de underligste vinkler for å kunne se gjennom søkeren. Denne gangen lå jeg i en liten dam, og sjøvann kom inn i bukselomma med telefonen. Det var slutten på den telefonen. Alt har sin pris!


,6 kommentarer:

 1. Hi Kare - nice blog! Can you switch on the Blogger Translator so I can translate the language? The Puffin shots are superb. Regards. Steve.

  SvarSlett
 2. Hi.

  Thanks for your comments. I thought that the translation function was a part of the Google package. Have tried to look for something that will turn it on, but have not found it yet.

  Kåre

  SvarSlett
 3. Noe må man ofre for å få gode bilder!
  Og dette var verdt en mobiltelefon.
  Fine bilder. Spesielt bilde nr 1 var veldig bra!

  Tommy S

  SvarSlett
 4. Hei
  Dette synes jeg var en fin serie av denne tassen her. Egentlig så liker jeg alle sammen, men om jeg må velge ut ett som er bedre enn den andre så velger jeg nr. 2 - herlig bakgrunn her og i sitt rette miljø.
  Det er store fabrikker som lager mobiltelefoner, men disse bildene får du ikke laget noe sted.

  RAK-foto

  SvarSlett
 5. Hehe..kjenner meg igjen her Kaare, når man ligger på magen og er ivrig hender det at man blir nokså tilgriset selv om man har med underlag..
  Flotte bilder her med fin lav fotovinkel..

  Takk for sist foresten, fin økt i godt vær vi fikk ved østensjø i går..

  Riktig God Påske Kaare..

  Ole Arne

  SvarSlett
 6. Ja, en mobil er forbruksvare. En ting er kosten en annen ting er alt det en har på den uten back-up. Må nok skaffe meg en vanntett mod til å ha på tur.

  God påske og takk for kommentarer.

  Kåre

  SvarSlett