søndag 15. januar 2012

Fossekall

Januar er snart over og vi har ikke hatt en skikkelig kuldeperiode. Enkelte synes det er greit nok, men noen skikkelige bilder med frostrøyk har det ikke blitt. Får vente til neste år med det.
Har også forsøkt meg på en dag i et skjul for å fotografere kongeørn, men heller ikke det slo til. Ikke en fugl kom innom, bare ravn og skjære. Dårlig start på et nytt fotoår.

Jeg må jo få luftet kameraet litt, så det ble litt kortreist foto i helga. Ganske enkelt, fossekall. Heller ikke her ved bekken fra Årungen, var det særlig med snø og is langs bredden. Bildene bærer vel mer preg av å være tatt på senhøsten enn i midten av januar. Det er ikke så mye å si om turen, så bildene får tale for seg selv.


12 kommentarer:

 1. Fossekallen er en artig fugel. Jeg liker det første og det siste bilde best.

  SvarSlett
 2. Ikke så mye vinter å spore der nei. Fine bilder men jeg synes nr 2 skiller seg positivt ut, likte det veldig godt.

  Espen

  SvarSlett
 3. Kanonbra bilder, liker spesielt godt nummer 2.
  morten
  http://kjernebitern.blogspot.com/

  SvarSlett
 4. Snø, frostrøyk hva gjør vel det??? Synes bildene ble knall. Har drømt lenge om å få fine bilder av denne fuglen. Så for meg var disse kanonbra!
  Lykke til videre med jakten på frost, den kommer nok snart... vinteren er ennå lang...

  SvarSlett
 5. Kjempebra bilder! Savner frostrøyken jeg og, men ennå er det noe igjen av vinteren. Var på fossekalljakt jeg og en dag her, men så ingen da.
  Gratulerer med gullbildet under her! Det var kjempeflott!

  :)

  SvarSlett
 6. Flott serie. Nr 2 og 4 likte jeg ekstra godt :-)
  Rune

  SvarSlett
 7. Hei Kåre

  Flotte bilder av fossekallen selv om det ikke var mye vinterstemning rundt motivet. Men vinteren er langt fra over, tipper du vil få anledning til å oppleve frostrøyk før du vet ordet av det:-)Likte godt de to første bildene, og spesielt nr to skiller seg positivt ut.

  Henrik

  SvarSlett
 8. Takk for tilbakemeldinger. Det er vel ikke så store variasjoner man kan få til med fossekall, så det ble som vanlig lav vinkel. Bilde 2 ble litt annerledes enn de andre bildene fra den dagen, mer miljø.

  Kåre

  SvarSlett
 9. Fine Bilder av nasjonalfuglen. Snart har du harer på brikka:)

  ketil

  SvarSlett
 10. Ja, hvis vi ikke får vinterbilder så skjønner jeg ingen ting. Ser frem til den ture. :-)

  SvarSlett
 11. Om det er vinter eller sommer stemning er det like spennende for meg. Synes at enda vanskeligere å komme tett inn på de når det er mild vær. Ergo jeg hadde vært fornøyd. Klart at man drømmer om frostrøyk, men husk at opplevelsen er en viktig del.

  :) duy

  SvarSlett