søndag 5. januar 2014

Tåke i vinterfjellet

Det var godt å komme seg ut etter tre uker inne. Vi reiste fra Beitostølen midt i romjula og det var tydelig at det hadde kommet mye snø den siste uka. Denne helga var heller intet  unntak. Det lavet ned også på lørdag, men løypene var kjørt opp og det var godt med litt blå swix under skiene igjen. Siden det ikke har blitt mye foto på meg i julen, var deg godt å putte kameraet i sekken.

I tilleg til mye snø så var det  tåke i høyden så bildene bærer preg av det. Legger ved et knippe av helgas bilder.


På grunn av mildværet har ikke alle bekkene frosset igjen, så her brukte jeg store deler av dagen i dag. Det var mange fine motiver og det var til og med en fossekall som holdt til her. Det satte til slutt punktum for dagens fotografering. Isen, eller mangel på den, gjorde at jeg sto med vann til over livet med fotosekk på ryggen. Ikke annet å gjøre enn å komme seg opp og gå hjem, litt kaldt å bade på denne tiden.

7 kommentarer:

 1. Flott å se vinterbilder, skulle gjerne hatt snø i lanlandet også.

  SvarSlett
 2. Alle bildene på dette innlegget sprekker opp å gir regnbuefarger. Vet ikke om det er jpeg komprimering eller, spakdragning eller noe annet ? Noe gærnt er det iallefall. Bildene var jo flotte.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg så det etter at jeg la de ut. Har ikke funnet ut hvorfor ennå, men noe må være galt.
   Har byttet fra PC til Mac så det er kanskje innkjøringsproblemer. :-)

   Slett
 3. fina bilder! vackert vinter

  hälsningar från mörk och slask Sverige

  SvarSlett
 4. skikkelig fine stemningsbilder fra vinterfjellet

  SvarSlett
 5. Herlige vinterbilder, med snø attpå til...

  SvarSlett
 6. tu parles de baignade, j'avoue qu'avec cette neige on ne peut qu'admirer cette beauté incroyable ce spectacle merveilleux qu'est la nature! Très belles photos!
  c'est superbe!
  A bientôt, Cath.

  SvarSlett