mandag 17. mai 2010

Hvitveis

Denne helga skulle vært siste skitur på Valdresflya. Det ble det også, men uten at noen av toppene ble besteget, de lå der oppe i tåka og der fikk de ligge i fred for meg. Har vært der mange ganger så uten det fantastiske skuet synes jeg ikke det var verdt strevet. Tenkte alternativet skulle bli en dag ved Østensjøvannet 16 mai, men den regnet bort så fotografisk ble det en time på ryggen med hvitveis.Når jeg har fotografert macro til nå, så har jeg hatt fokus på å få blomsten og / eller innsektet i fokus med en dus bakgrunn av en eller annen farge som står i forhold til motivet. Har etter hvert skjønt at dette ikke er bra nok.

Har forsøkt, men nå blir det mange elementer som skal koordineres for at alt skal passe sammen. Dere får selv vurdere om det er blitt brukbart. Jeg skjønner at også på denne type fotografering, er det mange utfordringer. En ting er blomster som står rolig, verre blir det når insektene også skal bli et element i det hele.

1 kommentar:

  1. Heihei Kåre.

    Synes absolutt du har fått til neon fine bilder av hvitveisen her. Likte spesielt det siste, der du har gjentakelse av motivet i bakgrunn.

    Kan skrive under på at det ikke er lett å ta fatt på macroverdenen. Det er en ting å fotografere stillestående blomster, men når insektene skal fanges, blir det fort mye,mye verre.

    mvh Knut Børge

    SvarSlett