onsdag 19. mars 2014

Vinterlandskap, Mølen, Beitostølen, Gaustadtoppen og Varanger 2014

I vinter har jeg jobbet en del med landskapsfoto, både "kortreist" her på østlandet og litt lengre turer til Varangerhalvøya. Forholdene har vært vekslende, men ikke kaldt nok til å få den vinterlige frostrøyken. Må vente til neste år på den.

Blandt de kortreise bildene regner jeg de som ble tatt på Mølen.

Da jeg var der, lå snøen helt ned til vannkanten.


Rundt Gaustadtoppen var det mer enn nok snø. Den helga jeg var der, snødde det kontinuerlig hele tiden, noe som resulterte i en halv meter med puddersnø. Fin atmosfære i skogen, men flatt og fargeløst landskap.
På Beitostølen har forholdene i langrennsporet vært gode i hele vinter, mer enn nok snø, men mye lavt skydekke som gir konturløst landskap. Måtte derfor se etter forskjellige detaljer i landskapet.


De mer langreiste bildene kommer fra et par turer til Varanger. Været der nord ikke helt i henhold til hva Yr spår. Det er nesten rart å se hvor stor forskjell endringene har å si for hvordan bildene blir.


3 kommentarer:

  1. fine bilder, nr 2 er min favoritt. flott komposisjon.

    SvarSlett
  2. Alle meget meget vakre!Nr 4,9 og 10 er mine favoritter:)

    SvarSlett
  3. It was very useful for me. Keep sharing such ideas in the future as well. This was actually what I was looking for, and I am glad to came here! Thanks for sharing the such information with us.

    SvarSlett